Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Брюховичах зустрінуться керівники українських міст-партнерів проекту USAID “Реформа місцевих бюджетів в Україні»

7 листопада в Брюховичах відбудеться регіональна зустріч керівників 11 українських міст-партнерів проекту USAID “Реформа місцевих бюджетів в Україні» (РМБУ), які впроваджують новітні практики у складанні місцевого бюджету із застосуванням програмно-цільового методу бюджетування (ПЦМ). Учасники зустрічі матимуть змогу обговорити питання формування бюджету на 2007-2009 роки за програмно-цільовим методом, а також залучення громадськості до бюджетного процесу, як гаранта прозорості та ефективного використання міських коштів для поліпшення соціально-економічного рівня життя українських громад. Повідомляють організатори зустрічі.
У засіданні візьмуть участь представники Волинської (м. Ківерці), Закарпатської (м. Ужгород, м. Чоп) Івано-Франківської (м. Івано-Франківськ, м. Калуш, м. Коломия), Львівської (м. Стрий), Рівненської (м. Дубно), Тернопільської (м. Тернопіль) та Хмельницької (м. Нетішин, м. Славута) областей.
Під час зустрічі експерти РМБУ також проведуть тренінг з питань планування міського бюджету за програмами, формування показників виконання бюджетних програм та прозорості бюджету.
У регіональних зустрічах візьмуть участь міські голови, начальники фінансових управлінь, начальники галузевих управлінь міських рад, голови бюджетних комісій.
Проект «Реформа місцевих бюджетів в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється RTI Int., має на меті підвищити прозорість, ефективність та підзвітність громадянам місцевих бюджетів України. У ході реалізації проекту планується покращити управління місцевими бюджетами у щонайменше 140 містах країни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ