Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

У будинку Сех вчинили погром, зникли деякі ювелірні прикраси

Вчора, 18 березня,увечері, невідомі особи проникли в будинок у Бродах, в якому живе голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех з родиною, та вчинили в ньому погром. Сталося це між 18.30 і 20.00, в той час, коли нікого не було вдома. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Лише півтора години господарів не було вдома, і за цей час зловмисники проникли у будинок - ймовірно через вікно. Вони не рухали техніку, яка була на видноті, однак ретельно перетрусили шухляди з документами. Зникли деякі ювелірні прикраси.

Розслідуванням злочину займається Бродівський районний відділ МВСУ у Львівській області.

Є підстави вважати, що зловмисники проникли в будинок відомого депутата, активного опозиційного політика не з метою пограбування. Також є очевидним, що за депутатом, її родиною та будинком постійно стежили.

Нагадаємо, раніше Ірина Сех заявляла, що біля її будинку постійно чергує темний мікроавтобус Volkswagen. 15 березня 2012 року група із високопосадовців Державної податкової адміністрації прибули на позапланову документальну перевірку на малому приватному підприємстві (МПП) «Топаз», власником якого є Андрій Сех – чоловік голови Львівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ірини Сех.  (Додамо, що у відповідь прес-служба ДПС у Львівській області заявила, що відповідно до Постанови Шевченківського районного суду Львова від 02 березня цього року Державна податкова служба у Львівській області проводить комплексну документальну позапланову перевірку фінансово-господарської діяльності МПП «Топаз» за період з 01.01.2009 по 01.03.2012 року, до якої не залучено працівників податкової міліції).

Погрози на адресу керівника Львівської «Свободи» надходили і раніше. Обіцяли підкинути наркотики, звинуватити у контрабанді. Після 9 травня 2011 року Ірина Сех постійно помічала, що за нею стежать, її неодноразово викликали в МВС.

Нагадаємо, раніше лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив про те, що на Львівщину направлено групу працівників силових структур із 76 осіб, яка працює по всіх опозиціонерах. Відомий список опозиціонерів, які мають хоч мінімальну причетність до бізнесу, до якихось благодійних фондів, комерційних структур. Силовики здійснюють перевірки їхніх дітей, інших родичів, прослуховують телефони, встановлено зовнішнє спостереження за депутатами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ