Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Буському відділенні поліції новий керівник

Начальник Головного управління Нацполіції Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа сьогодні, 31 серпня, представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки начальника Буського відділення поліції підполковника поліції Богдана Петелицького. На представлені також були присутні представники місцевої влади та прокуратури, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

«Богдан Степанович, у Вас на сьогодні дуже багато роботи. Ви повинні познайомитися з колективом, вивчити напрацювання та ефективність роботи кожного з них і в найкоротші терміни покращити роботу цього підрозділу. Зі свого боку обіцяю Вам допомогу та підтримку у вирішенні будь-яких проблем. Успіхів Вам», – звернувся до нового керівника Валерій Середа.

Довідка: підполковник поліції Богдан Петелицький, 1981 року народження, уродженець Львівщини, освіта вища юридична, одружений, виховує двох дітей. Попередня посада – заступник начальника Золочівського відділу поліції. В органах внутрішніх справ служить з 2004 року.

Попередній керівник Буського відділення поліції підполковник поліції Олександр Марушкевич перейшов працювати в Головне управління Національної поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ