Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Буську хлопець програв в букмекерській конторі 30 тис. грн: зарізав 32-річну букмершу

"На Різдво почула, що Іван таку біду зробив. Як ішла з церкви, сусідка розказала. Я аж плакала. До чого світ котиться? Така добра дитина вбивцею стала, — каже 50-річна Любов Іванівна із села Банюнин Кам'янка-Бузького району Львівщини". Про це пише "Газета по-українськи".

"На Святвечір її односелець 22-річний Іван Процик убив 32-річну Олесю Степанюк, яка працювала в букмекерській конторі сусіднього райцентру Буськ. Заклад працює у готелі "Оксана". Кажуть, напередодні Іван програв там 30 тис. грн. Опівдні 6 січня прийшов знову, вимагав повернути гроші. Коли Олеся відмовила — кинувся на неї з ножем.

— Там завжди було тихо, спокійно, — розповідає працівниця готелю. — Ми не знали, що там ставки на футбол і бокс робили. А то о 12.40 прийшов хлопець, ударив Олесю шість разів, перерізав сонну артерію. Вона на місці померла. Усе обличчя в крові було. Напевно, відбивалася, кричала, але ніхто не чув. Там поряд перукарня, але, певно, фени гуділи.

Процика затримали вдома того ж дня. Він прав закривавлений одяг.

— Іван виріс у порядній сім'ї, має старшу сестру, — говорить односельчанка. — Ніколи не чула, щоб горілку пив чи бився. У церковному хорі співав, учився в економічному коледжі у Львові. Працював на будовах, при грошах був. Має дівчину, хтів женитися, збирав на весілля. Може, всю суму виніс у той салон, сподівався на фарт.

Правоохоронці неохоче коментують випадок.

— За нашою інформацією, жінка покепкувала з хлопця, — розказує  Галина Лемішко з обласної міліції. — А він відреагував неадекватно.

Олеся Степанюк була розлучена. У неї залишився син-шестикласник Ярослав, 12 років. Він живе з бабою та дідом". - gazeta.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ