Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У бюджет Львова-2007 закладають 100 тис. грн на започаткування малого підприємництва

В бюджет Львова-2007 закладають 100 тис. грн на започаткування малого підприємництва, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Таке рішення прийняла постійна депутатська комісія економічної політики Львівської міськради на останньому своєму засіданні, розглянувши проект програми розвитку малого підприємництва у Львові на 2007-2008 роки. На цей рік у бюджеті Львова на реалізацію програми передбачено 100 тис. грн.
 Головною метою Програми розвитку малого підприємництва, як повідомляє прес-служба, є підтримка ділової активності малих підприємців та ефективна співпраця виконавчих органів міської ради та суб’єктів підприємницької діяльності, їх об’єднань у вирішенні економічних та соціальних питань громади.
Основні заходи, на які будуть витрачені бюджетні кошти в цьому році, це інформаційна підтримка малого підприємництва через Інтернет та засоби масової інформації та участь в Регіональному фонді підтримки підприємництва, співзасновником якого є міська та обласна ради. Інформаційна підтримка передбачатиме надання консультації підприємницьким структурам стосовно змін у податковому законодавстві, механізму отримання різних дозволів та погоджень для започаткування підприємницької діяльності, організації семінарів, конференцій, та “круглих столів”.
            Окрім того, за цією програмою відбуватимуться нагородження кращих малих підприємців Львова. Слід зазначити, що більшість з цих заходів планують проводити силами та організаційними ресурсами виконавчих органів міської ради без залучення міських коштів. 
            Наразі, як пояснили „Гал-info в прес-службі ЛМР, програма розвитку малого підприємництва — це лише проект, який виноситимуть на розгляд депутатів міськради через одну сесію.
Як пояснив „Гал-info заступник голови комісії економічної політики Петро Соболь, кошти виділятимуть насамперед молодим людям, які планують започаткувати власний бізнес, щоб стимулювати їх у такий спосіб. Щоб отримати допомогу від міста, молоді люди повинні будуть подати бізнес-плани своєї майбутньої справи і взяти участь у загальному конкурсі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ