Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У бюджеті є гроші для радників з приватизації, а для вчителів їх нема - Гончаренко

Народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко сьогодні на закритому засіданні Кабінету міністрів порушив питання про те, чому в бюджеті не закладено планове підвищення заробітних плат для вчителів.

Про це він повідомив у себе в Facebook, передає Прямий.

"У нас цікава держава. Грошей на підвищення зарплат вчителям - немає, а ось на мільйонні зарплати радникам з приватизації - є", - зазначив Гончаренко.

Він повідомив, що на засіданні Кабінету міністрів розглядалися питання про "продаж землі, призначення Дубинського та мільйонні гонорари радникам, які будуть продавати наші заводи та активи".

"Закінчилося закрите засідання Кабінету міністрів, було ухвалено дуже багато цікавих рішень. Продовжує завершуватися епоха бідності, тепер для латифундистів КМУ пропонує Верховній Раді законопроект, за яким в одних руках можна сконцентрувати до 200 тис га землі, землю можна фактично продавати іноземцям через українські компанії. Тобто, такий максимально відкритий, ліберальний ринок землі, чого не робила, здається, жодна країна Східної Європи при запуску ринку землі", - наголосив депутат.

"Кінець епохи бідності для радників настав, запускається приватизація, "Красноліманське", Одеський Припортовий завод, суми там мільйон доларів, 12 млн грн. оплати за послуги радників, не рахуючи тих бонусів, які будуть після продажу. Олександр Дубинський (фракція "Слуга народу") введений в Комісію з підбору незалежних членів спостережних рад державних банків. Нагадаю, що державним банком є "ПриватБанк", і ніхто не помічає, що у Дубинського є конфлікт інтересів, оскільки він 10 років працював в компанії, власником якої є один із колишніх власників державного банку, який зараз судиться з державою", - додав Олексій Гончаренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ