Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У бюджеті Львівської області відбулася фальсифікація – Роман Гайдучок

У статті видатків бюджету Львівської області на сільське господарство і лісове господарство, рибне господарство та мисливство неправильно вказано сума видатків. Про це сьогодні, 19 квітня, повідомив журналістам голова постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу Роман Гайдучок.
Як розповів  Роман Гайдучок,  головне фінансове управління ЛОДА на розгляд сесії обласної ради подала проект бюджету області,  де в статті видатків сільське господарство і лісове господарство, рибне господарство та мисливство  замість попередньо проголосованої на сесії поправки до статті сума  9,5 млн грн  вказана сума 1 млн грн. «Нам роздали проект бюджету ввечері перед проведення сесійного засідання, де фінансове управління сподівалося, що ніхто не помітить розбіжностей», - сказав він.
При повторному обговоренні цього питання фінансове управління  погодилося внести поправку до бюджету і залишити суму 9,5 млн, але гроші мають надходити від продажу землі, та поставлений код, що гроші мають скеровуватися на капітальні видатки.
За словами Романа Гайдучка, 9,5 млн грн мали спрямовуватися, зокрема, на здешевлення купівлі сількогосподарської техніки - 3,5 млн грн, на тваринництво - 3 млн грн та 3 млн на інші потреби. «Видатки на здешевлення закупівлі  програмою передбачається компенсовувати з обласного бюджету 30% вартості техніки», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ