Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У бюджетній комісії кажуть, що не бачили контракту з генпідрядником

Комісія фінансів та планування бюджету не отримувала від виконавчих органів Львівської міської ради жодних документів, які б стосувалися контракту між генпідрядником та замовником будівництва євростадіону у Львові. Про це сьогодні заявив депутат Львівської міської ради, член бюджетної комісії Юрій Кужелюк у відповідь на заяву заступника Міністра регіонального розвитку та будівництва України Анатолія Беркути про зволікання з будівництвом стадіону - повідомляє прес-служба Української Народної Партії у Львівській міській раді.
«Ані бюджетна комісія, ані робоча група з питань підготовки міста до «Євро-2012» не бачили жодних документів, які б стосувалися контракту з генпідрядником будівництва стадіону. До нас з цього приводу ніхто не звертався, з нами ніхто не радився. Всі переговорили велися суворо кулуарно», - зазначив Юрій Кужелюк.
Нагадаємо, учора на прес-конференції заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України Анатолій Беркута заявив, що міська рада Львова зволікає з будівництвом стадіону до «Євро-2012». За його словами, розроблено проект стадіону, дано позитивний висновок експертизи, державна архітектурна містобудівна рада схвалила цей проект, але замовник, тобто міська рада, ніяк не визначиться з генеральним підрядником. «Контракт між генпідрядником та замовником будівництва стадіону у Львові має бути схвалений бюджетним комітетом міськради. На17 листопада такого схвалення не було, і, відповідно, інспекція архбудконтролю не може видати дозвіл на виконання робіт», - зазначив Анатолій Беркута.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ