Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТ призначення Портнова назвали зрадою

БЮТ називає призначення Андрія Портнова заступником голови Адміністрації Президента зрадою. Про це повідомила прес-служба блоку

 

У блоці зазначають, що призначення Портнова подали суспільству в контексті необхідності проведення в Україні реформи судової гілки влади.

 

"Суспільству цей крок Андрія Портнова було подано під соусом необхідності проведення в Україні тотальної реформи судової гілки влади, до якої слід залучати найкращих фахівців. Але виглядає це бажання недавнього юриста Юлії Тимошенко бути ближчим до правлячої верхівки, як фактична відмова боротися і перемагати, будучи в опозиції. І, кажімо відверто, як звичайна, тривіальна, заздалегідь підготовлена зрада", - йдеться у повідомленні.

 

Прем’єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв вважає, що оцінку рішенню Портнова стати заступником глави АП дасть історія.

 

"Питання, чому Портнов погодився на цю посаду, потрібно ставити людині, яка дала згоду на таке призначення", - сказав він.

 

Народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко вважає, що Портнов не належав до ідейних членів команди і не відстоював ідеологію Юлії Тимошенко як кандидата на пост Президента, а пізніше – як лідера опозиції.

 

Також БЮТ нагадує, що Тимошенко вже анонсувала суттєві кадрові зміни в своїй команді. "Моя мета – залучити до команди неслабких людей, які не розпливаються в калюжу при першому випробуванні", - заявила вона.

 

"Опозиція боротиметься і перемагатиме. Юлія Тимошенко збирає нову команду, яка здатна йти і брати будь-які висоти. І вона переможе, тому що в її лавах не буде щурів, які біжать з корабля демократії при перших ознаках небезпеки, людей, які здатні спаплюжити ідеологію, розтоптати ідейність і врешті-решт зрадити.

 

Щодо Андрія Портнова, то віднині він міцно асоціюватиметься з "ордою Януковича-Азарова", яка, як неодноразово казала Юлія Тимошенко, розсілася по кріслах влади ненадовго, "бо занадто вони зухвалі, цинічні, жадібні і тупуваті для розуміння всієї складності тих питань, що постали перед ними". Саме з такими людьми і погодився співпрацювати Андрій Портнов", - йдеться у повідомленні БЮТ.

 

Нагадаємо, 2 квітня президент Віктор Янукович призначив Андрія Портнова заступником глави Адміністрації Президента. Портнов керуватиме Головним управлінням з питань судової реформи та судоустрою.

 

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ