Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТі не обіцяють, що «Львів» у Верховній Раді буде створено найближчим часом

Наразі немає конкретних домовленостей про створення у парламенті міжфракційого об’єднання «Львів». Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Іван Денькович.
«Ми декларували людям, що його буде створено, однак коли це відбудеться, наразі сказати важко. Я маю надію, що найближчим часом. У нього ввійдуть ті народні депутати, які мають стосунок до Львівщини. Об’єднання відстоюватиме інтереси Львівщини на загальноукраїнському рівні: це і питання бюджету області, проблем, які є безпосередньо в області, а також питання вкладення інвестицій у регіон. Наразі домовленостей про входження депутатів усіх політичних фракцій парламенту від Львівщини в об’єднання «Львів» немає, однак хай входять і регіонали, і комуністи, адже чим більше буде народних депутатів, тим більше привілеїв для Львівщини можна буде досягнути. Якщо ж вони відмовляться ввійти – це їх право», – сказав Денькович.
Водночас від наголосив, що у парламенті є багато народних обранців, які певною мірою мають відношення до Львівщини. «Хтось тут працював, хтось народився, чиїсь батьки до цього часу проживають у області, зокрема багато таких нардепів у БЮТі та в НУНСі», – каже Денькович. — Також до роботи міжфракційного об’єднання будуть долучатися і ті міністри уряду, які народилися та працювали на Львівщині», – зазначив він.
Нагадаємо, вчора на прес-конференції у Львові нардеп від Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль повідомив про те, що у п’ятницю на засіданні парламенту буде створено міжфракційне об’єднання Львів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ