Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На переговори пішли Віталій Ілляшенко - голова обласного УДАРу, Леонід Даценко — народний депутат, а також опозиціонер Микола Булатецький, п'ятеро жінок та представники ЗМІ.

З ними спілкується заступник начальника міліції Борис Сухецький. Начальника міліції Володимира Ліпандіна на місці немає. Люди кажуть, що якщо не будуть прийнято ніяких рішень, то є ймовірність, що будуть штурмувати будівлю обласної міліції.

До обласної міліції прийшли жінки, а також матір одного з затриманих.

Вчора затримали 18-річного Сергія Зуховського з села Леськи Черкаського району. Мати Тетяна Духовська звертається до керівництва міліції, аби показали, що її син живий та здоровий.

"Я бачила відео в інтернеті. Там він ніс цю дівчинку поранену до "швидкої". Кричав і просив, щоб їй вкололи знеболююче. А його затримали разом з усіма. Сьогодні я з чоловіком відпросилися з роботи і шукаємо, де наш син. Цілий день ходжу від райвідділу до прокуратури. Нам нічого не говорять", - сказала Тетяна Андріївна.

У Фейсбук Дмитро Ліховий написав: "Померла моя землячка - дівчинка з Черкас, якій менти вчора кинули на голову вазон з 4 поверху. Сподіваюся, земляки не пробачать".

Gazeta.ua


Джерело: Gazeta.ua