Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Чернівцях в квартирі багатоповерхівки викрили наркопритон

У Чернівцях 29-річний чоловік у власному помешканні виготовляв наркотики та влаштував місце для їх вживання. Про це повідомила прес-служба УМВС у Чернівецькій області.

Квартира, з якої виходив специфічний запах, привернула увагу сусідів. Вони одразу ж запідозрили щось недобре та звернулися до правоохоронців. І справді, звичайне помешкання у пересічній багатоповерхівці виявилося наркопритоном.

Міліціонери знайшли у квартирі відповідні прилади для приготування наркотиків, посудини із залишками наркотичних засобів, пристрої для куріння марихуани, шприци, в тому числі і використані. Усі речові докази міліціонери вилучили.

Правоохоронці встановили, що наркопритон у власному житлі організував 29-річний чернівчанин. Молодик минулого року отримав кримінальну статтю за аналогічний злочин. Йому було оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Але це не зупинило наркомана. Він і далі продовжив виготовляти та вживати дезоморфін. Також відомо, що власник квартири неодноразово притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років із конфіскацією майна.

Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ