Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У червні з міського бюджету на потреби соціально незахищених громадян виділили 25,3 тисячі гривень

У червні 2006 року з міського бюджету було профінансовано соціальні послуги для потребуючих громадян на суму 25,3 тис. грн - повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради з посиланням на управління праці та соціального захисту Львівської міської ради.

Ці кошти надаються згідно з Правилами організації та проведення конкурсу на залучення бюджетних коштів для надання соціальних послуг на підставі конкурсів. Управління праці і соціального захисту Львівської міської ради провело конкурси, визначило переможців та уклало договори з БО “Мальтійською службою”, громадською організацією “Оселя”, Шпиталем ім. Шептицького та Благодійним фондом “Карітас-Львів УГКЦ”. Відповідно до укладених договорів, у червні БО “Мальтійська служба допомоги” надала гаряче харчування для 98 осіб у загальній кількості 1930 порцій. Громадська організація “Оселя” та Шпиталь ім.Шептицького приготували та роздали безпритульним та бідним мешканцям міста 500 порцій гарячої страви. Благодійний фонд “Карітас-ЛьвівУГКЦ” надав соціально-реабілітаційні послуги для 20 неповносправних молодих осіб. Окрім того, Шпиталь ім. Шептицького надав стаціонарні медико-побутові послуги для 5 лежачих одиноких громадян міста.
       Серед видів соціальних послуг, які фінансуються з міського бюджету згідно із рішеннями виконавчого комітету Львівської міської ради, є організація роботи мобільного пересувного пункту роздачі їжі та одягу в місцях скупчення бездомних та бідних громадян; надання безоплатних гарячих обідів для одиноких громадян міста; функціонування осередку підтримки для бездомних громадян з метою надання консультаційних, санітарно-гігієнічних та інших послуг надання соціально-реабілітаційних послуг для неповносправних молодих осіб; надання санітарних медико-побутових послуг для лежачих одиноких громадян похилого віку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ