Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді через невиконання батьківських обов’язків склали 7 адміністративних протоколів

Червоноградські правоохоронці склали 7 адміністративних протоколів за невиконання батьківських обов’язків. Про це сьогодні, 14 січня, повідомили в ГУМВС України у Львівській області.

Червоноградські правоохоронці підвели підсумки загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Канікули», яка закінчилася 12 грудня і проходила на території обслуговування Червоноградського МВ з метою забезпечення соціального та правового захисту дітей,попередження вчинення злочинів неповнолітніми, а також профілактики бродяжництва та жебрацтва в період зимових шкільних канікул.

«Для проведення заходів на території обслуговування Червоноградського МВ було задіяли такі сектори –  дільничних інспекторів міліції, карного розшуку, боротьби по незаконному обігу наркотиків, державної служби боротьби з економічною злочинністю», – повідомив начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції  Руслан Король.

Отож, правоохоронці відвідали 7 сімей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. За результатами перевірки склали 7 адміністративних протоколів на батьків за ст. 184 КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Також провели профілактичні бесіди з неповнолітніми по недопущенню ведення ними антигромадського способу життя.

Також перевірили 15 закладів, де проводиться діяльність у сфері розваг. За період проведення операції співробітники кримінальної міліції у справах дітей  розкрили 2 злочини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ