Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді "на гарячому" затримали наркозбувача

Правоохоронці затримали зловмисника під час реалізації наркотиків у Червонограді. Про це повідомили 2 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Наркозбувача викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Червоноградського районного відділу поліції, спільно зі співробітниками оперативного розшукового відділу прикордонної служби, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури.

Сьогодні, 2 лютого, близько 10.00 правоохоронці затримали 34-річного місцевого мешканця під час реалізації в Червонограді наркотичного засобу. До затримання залучалися бійців батальйону особливого призначення поліції Львівщини

Поліцейські виявили та вилучили у зловмисника таблетки з надписом «Субітекс», які скеровано на експертизу, а також грошові кошти.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині затримали чоловіка, який намагався виїхати закордон зі зброєю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ