Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У четвер громадські організації пікетуватимуть міську раду з вимогою скасувати тариф на тепло

У четвер, 8 лютого, громадські організації пікетуватимуть Львівську міську раду з вимогою скасувати діючі тарифи на теплопостачання. Про це “Гал-info” повідомив керівник Громадського центру ВГО «Наша Україна» у Львівській області Юрій Антонюк.
 „Ми разом з іншими громадськими організаціями пікетуватимемо будівлю Ратуші під час чергового засідання Львівської міської ради з вимогою скасувати двоставковий тариф.  Нас зовсім не влаштовують непрозорі і невмотивовані тарифи з теплопостачання і їхній вплив на наймеш захищені верстви населення. Зокрема, через впровадження двоставкового тарифу і розтягнення частини оплати за тепло протягом року, не дозволяє деяким малозабезпеченим сім’ям отримати субсидію. Тому ми передамо депутатському корпусу звернення з вимогою скасувати двоставковий тариф на тепло”, – зазначив Юрій Антонюк.
Також, за його словами, за умови, якщо міська рада не скасує двоставковий тариф, громадські організації подадуть позов до суду на міського голову Андрія Садового і виконавчий комітет.
Серед громадських організацій, які підтримують акцію протесту ГМ «Опора», "Львівська спілка захисту прав громадян", обласна організація Української національної асамблеї та ГО «Рух опору».
Нагадаємо, що зараз у Львівській міській раді відбувається чергове засідання тимчасової комісії з вивчення економічного обґрунтування тарифів на теплопостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ