Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У четвер „Опора” „стукатиме” до влади

В четвер, 25 травня, Громадянська мережа „Опора” проводитиме акцію «Достукайся до влади». З 11-ї та до 13-ї години вони закликають телефонувати до  міського голови Львова, секретаря, першого заступника міського голови із запитаннями: що чекає на площу Ринок надалі? Чому не припинено роботи на площі? тощо.
 „Усі спроби повернути процес реставрації площі Ринок в законне русло не дали бажаного результату. Влада створює ілюзію діалогу і прискорює темпи робіт. Над нашою історією, над архітектурним ансамблем площі Ринок нависла серйозна загроза”, - пояснюють „опорівці” причини акції протесту.
Нагадаємо, роботи на площі Ринок, що є пам’яткою ЮНЕСКО і має всеукраїнське значення, неодноразово викликали акції протесту. Серед основних вимог пікетувальників, зокрема, такі: проводити роботи на площі Ринок відповідно до чинного пам’ятко-охоронного законодавства України, будівельних норм та правил, погодити роботи в установленому порядку проектної документації, отримання відповідних дозволів пам’ятко-охоронних органів та інспекції Держархбудконтролю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ