Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У четвер засідатиме сесія Львівської міської ради

21 вересня 2006 року відбудеться чергове пленарне засідання сесії Львівської міської ради — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
З інформацією про стан виконання ухвали міської ради «Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у м. Львові» виступлять голови районних адміністрацій, начальник міської санітарно-епідеміологічної служби Раїса Потицька, начальник міської податкової інспекції Роман Дидимус, начальник міського управління УМВСУ у Львівській області Олег Попов.
Серед питань, які будуть винесені на розгляд депутатів: “Про затвердження Положення про постійні комісії Львівської міської ради”; “Про затвердження Регламенту Львівської міської ради”; “Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради”.
Буде розглянуто питання “Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова відомчого житлового будинку №16 на вул. М.Туган-Барановського від ЗАТ „Панчішна фабрика „Шанс". 
На затвердження депутатами виноситься Програма подолання дитячої безпритульності та бездоглядності у м. Львові на 2006-2010 роки.
Про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова за перше півріччя 2006 року доповідатиме начальник управління економіки Львівської міської ради Ігор Цвілинюк.
Серед інших питань: про порядок оплати платежів за виконавчими документами органів державної виконавчої служби у Львівській області; про утворення комісії з питань вибору земельних ділянок для розміщення об’єктів у м. Львові; про користування земельними ділянками в м. Львові; про внесення змін та доповнень до низки ухвал міської ради та інші.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ