Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Давосі розпочався Український ланч

У Давосі розпочалася 9-а Українська ланч-конференція з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму, організована Фондом Віктора Пінчука і міжнародною інвестиційно-консалтинговою компанією EastOne.

Учасники дискусії під назвою Україна: Схід чи Захід - невірна дилема? спробують відповісти на такі питання: Яким буде розвиток України та її відносини із сусідніми державами, з ЄС і Митним союзом? Яке бачення ключових політиків України і Широкої Європи щодо майбутнього країни? Які заходи будуть прийняті обраним в жовтні 2012 року парламентом і новим урядом України?

До списку ключових спікерів ланч-конференції увійшли: віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко, міністр закордонних справ України Леонід Кожара; віце-прем'єр-міністр республіки Казахстан Кайрат Келімбетов; президент Центру глобальної економіки та геополітики міжнародної бізнес-школи ESADE Хав'єр Солана; лідер фракції Батьківщина, народний депутат Арсеній Яценюк; лідер партії УДАР, народний депутат Віталій Кличко; декан факультету вільних мистецтв і наук СПбДУ Олексій Кудрін.

Крім того, серед інших почесних гостей заходу, які приєднаються до дискусії, будуть голова правління Сбербанка Росії Герман Греф і народний депутат України Петро Порошенко, а співголова Глобальної Ради ВЕФ щодо України (GAC) Лорд Рісбі представить результати роботи та висновки Ради.

Редактор Thomson Reuters Христя Фріланд буде модератором заходу. У роботі ланч-конференції візьмуть участь близько300 осіб, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі та журналісти.

Нагадаємо, за день до цього, у четвер, 24 січня, о 12:30 (GMT +1) в Давосі в готелі Morosani Schweizerhof з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму Фонд Віктора Пінчука проведе 6-й Круглий стіл з питань благодійності під назвою "RevolutiOnline.edu - онлайн-освіта змінює світ".

Українська ланч-конференція (Davos Ukrainian Lunch) - найбільший захід, присвячений Україні, який щороку відбувається в Давосі під час Всесвітнього економічного форуму. Дискусії Українського ланчу покликані сформувати думку ділових та політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України. Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять Українську ланч-конференцію в Давосі з 2005 року.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ