Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У день інавгурації Януковича «Шахтар» вилетів з розіграшу Ліги Європи

Донецький «Шахтар» припинив боротьбу в розіграші Ліги Європи. Підопічні Мірчи Луческу приймали на своєму полі лондонський «Фулхем», і, зігравши внічию 1:1, не змогли пробитися в 1/8 фіналу.

 

Господарі поля почали матч дуже активно, адже їм дуже потрібно було забивати. Вже на першій же хвилині пильність Шварцера перевірив Луіс Адріано, а через хвилину голкіпера «Фулхема» змусив попрацювати Вілліан. «Гірники» продовжували атакувати великими силами, проте м'яч наполегливо не хотів влітати у ворота.

Гості дуже рідко переходили половину поля, проте одна з таких вилазок завершилася взяттям воріт Пятова: Дафф навісив з штрафного, і Хагеланд спокійно переправив м'яч у ворота «Шахтаря». Після забитого гола англійці почали діяти впевненіше і спокійно дограли перший тайм.

Другий тайм українці почали не так активно, як перший, і досить довго біля воріт гостей не відбувалося нічого небезпечного. Англійці, у свою чергу, часом досить непогано контратакували і в одному з епізодів могли забивати другий гол, проте Замора зіпсував атаку неточним пасом. А на 69-ій хвилині матчу «Шахтар» зрівняв рахунок: Дуглас Коста простріляв з правого флангу і Жадсон переправив м'яч в сітку.

 «Шахтар» великими силами пішов вперед, за що трохи поплатився, проте Гера не зміг реалізувати вихід наодинці з Пятовим. До найостаннішої секунди «гірники» не втрачали надію забити другий гол у ворота Шварцера, проте до фінального свистка рахунок на табло не змінився. У результаті - нічия 1:1 і в наступний етап пройшов «Фулхем», - РБК.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ