Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Львові відбудеться мітинг-реквієм в пам’ять про загиблих в Афганістані

Згідно з Указом Президента України 15 лютого встановлено День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього ж дня в Украні та в державах СНД цього року відзначать 17-ту річницю виводу військ з Республіки Афганістан.
До цієї дати у військах Західного оперативного командування проводяться зустрічі особового складу з учасниками бойових дій В Афганістані, інформування військовоблужбовців строкової служби на тему афганської війни. В клубах частин організовано перегляд художніх та хронікально-документальних фільмів із зазначеної тематики. Спільно з місцевими органами державної влади приведено в належний стан пам'ятники воїнам - афганцям.
15 лютого 2006 року у Львові, як і в багатьох містах і селищах України, з цієї нагоди відбудеться низка урочистостей. У супроводі військового оркестру Західного оперативного командування воїни-афганці, що проживають нині на теренах області, традиційно пройдуть центром міста від площі Петрушевича до вулиці Батуринської. Всі учасники заходу, зокрема, учасники бойових дій - представники місцевої влади, військові різних силових структур, рота почесної варти традиційно зберуться біля пам'ятника загиблим під час війни в Афганістані. Мітинг-реквієм вшанує пам'ять усіх загиблих, всіх тих, хто так і не повернувся на рідну землю. Про це повідомив прес-центр Західного оперативного командування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ