Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У день виборів телеканал «Інтер» проведе свій екзит-пол

Телеканал "Інтер" і центр соціальних і політичних досліджень "Социс" домовилися про спільне проведення екзит-полу на виборах президента.Про це на прес-конференції повідомив гендиректор SOCIS Микола Чурилов, повідомила Українська правда з посиланням на Українські Новини.

"Був підписаний договір учора (13 січня) між "Інтером" і "Социс", - сказав він.

 

При цьому Чурилов повідомив, що SOCIS підпише договір про співробітництво ще з двома соцкомпаніями - "Юкрейніан соціолоджі сервіс" і "ФГД-Україна".

 

У свою чергу Лариса Горська - директор компанії "Національні Інформаційні Системи" (НІС), що входить в "Інтер" - не змогла уточнити бюджет проекту і хто його фінансує.

 

Крім того, Чурилов додав, що цього року в Україні буде проводиться 6 exit-poll, і різниця їхніх результатів може коливатися в межах 1-1,5%.

 

Як повідомлялося, у грудні фонд "Демократичні ініціативи", КМІС й Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова створили консорціум "Національний екзит-пол'2010" для проведення exit-poll на виборах президента 17 січня (день першого тура виборів) і 7 лютого (день імовірного другого туру виборів).

 

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ