Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У депутати балотується занадто мало підприємців, щоб у майбутній владі вони могли достатньо лобіювати інтереси бізнесу, — Ярослав Рущишин

Cтворення на Львівщині якомога сприятливіших умов для започаткування власної справи, а також якнайбільшої кількості нових конкурентоздатних робочих місць — основні завдання, які ставить перед собою новий голова Комітету підприємців Львівщини, генеральний директор ВАТ «Троттола» Ярослав Рущишин, про це він зазначив «Гал-info».
 «Ми прагнемо повернути у людей повагу до праці, щоб вони розуміли, що треба заробляти гроші власноруч, а не йшли і просили подачки у держави, — зазначив Ярослав Рущишин. — З іншого боку, Комітет підприємців Львівщини, звичайно ж, займається захистом інтересів свої членів».
На думку Ярослава Рущишина, реалізувати поставлені завдання Комітет підприємців Львівщини зможе лише в тому випадку, якщо до влади прийде якомога більше представників бізнесу.
«Я не бачу нічого поганого, що підприємці сьогодні балотуються в депутати — це люди, які спочатку пішли в бізнес, щоб заробити гроші, а тоді вже, маючи певні статки, йдуть до влади, а не навпаки, — зазначив Ярослав Рущишин. — На мій погляд, зараз не так вже й багато підприємців йде до влади і для лобіювання інтересів бізнесу цього замало».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ