Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Держгірпромнагляді на Львівщині штат скоротять на 30%

Відповідно до наказу Держгірпромнагляду «Про організацію роботи з ліквідації територіальних органів Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду», теруправління Львівської області з 22 грудня проходить процедуру ліквідації. Ця робота має бути завершена до 22 лютого, повыдомила прес-служба теруправління.

Надалі Держгірпромнагляд функціонуватиме як Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки.

Із 136 посад державних службовців Львівського теруправління буде скорочено 30 %.

На апаратній нараді, яка відбулася 21 січня, Віктор Шайтан ще в якості начальника теруправління (з 24 січня він на посаді першого заступника Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки – прим.), наголосив, що скорочення мінімально має торкнутися інспекторського складу, тобто фахівців, які безпосередньо на піднаглядових підприємствах здійснюють політику держави з нагляду за промисловою безпекою та охороною праці. У шести інспекціях буде звільнено по одному працівникові, а у гірничотехнічній інспекції (ЗДМГТІ) скорочень не буде взагалі – такою є позиція керівництва Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки щодо гірничотехнічних інспекцій загалом, а, крім того, саме у ЗДМГТІ було найбільше вакансій.

Скорочення чисельності держслужбовців у теруправлінні намагаються здійснити без соціальної напруги, їм буде запропоновано роботу для працевлаштування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ