Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Дніпрі від отриманих на Донбасі поранень помер сапер морської піхоти

У Дніпрі від отриманих в зоні бойових дій на Донбасі поранень помер сапер морської піхоти В’ячеслав Кубрак.

Про це повідомляє прес-служба на сторінці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського у Facebook, передає Громадське.

«Внаслідок отримання мінно-вибухового поранення 8 жовтня, під час виконання бойового завдання в районі операції Об`єднаних сил, сьогодні в Дніпровській обласній клінічній лікарні ім. Мечнікова помер прапорщик Кубрак В’ячеслав Анатолійович — командир інженерно-саперного взводу», — йдеться в повідомленні.

За його життя лікарі боролися три доби.

Раніше повідомлялось, що за минулу добу унаслідок обстрілу загинув військовослужбовець Об’єднаних сил.

Нагадаємо, 1 жовтня на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого. Після цього має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі.

В українському Міноборони повідомили, що ЗСУ технічно готові до розведення військ у Петрівському та Золотому. В ОБСЄ заявили, що розведення має початися 7 жовтня.

Увечері 5 жовтня президент Володимир Зеленський провів нараду щодо розведення сил біля цих населених пунктів.

Однак розведення сил і засобів в Золотому і Петровському Луганської області не почалося 7 жовтня, оскільки кількома днями раніше бойовики обстрілювали ділянку розведення сил біля цих населених пунктів. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко нагадав, що розведення розпочинається на сьомий день після того, як на цій конкретній ділянці зберігається мир і не відбувається обстрілів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ