Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дніпрі затримали посадовця міської ради на хабарі у 2 тисячі доларів США

Сьогодні, 30 травня, працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Національної поліції України під процесуальним керівництвом Дніпропетровської місцевої прокуратури № 3 затримали заступника начальника відділу. Про це інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

У лютому цього року до міської ради звернувся підприємець щодо виділення йому в оренду приміщення для ведення підприємницької діяльності. Даним питанням розпочав займатись посадовець з профільного напрямку. Він повідомив підприємцю, що приміщення, що є у розпорядженні міської ради будуть виставлені на відкриті торги. Аби отримати перемогу у конкурсі підприємець повинен заплатити заступнику начальника відділу 2000 доларів США. Сьогодні, 30 травня, посадовця було затримано за отримання неправомірної вигоди.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою службовою особою) і вирішується питання про оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі, конфіскацію майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ