Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дніпропетровську міліція кидає в автозаки випадкових перехожих, а тітушки полюють на журналістів

У Дніпропетровську міліція кидає в автозаки навіть випадкових перехожих, а тітушки цілеспрямовано полюють на журналістів. Про це повідомляє народний депутат від “УДАРу” Сергій Каплін, який перебуває у Дніпропетровську. Повідомила прес-служба "УДАРу".
“Іде ловля журналістів. Тітушки бачать людину з камерою – вистежують її і намагаються побити. Вони напали на одного журналіста, але йому вдалося врятуватися в кафе. Тітушки ходять по місту великими групами і б’ють кожного, хто, на їхню думку, скидається на активіста Євромайдану”, - сказав Каплін.

Депутат вже відвідав два райвідділки міліції – Бабушкінський і Кіровський, куди привезли людей, затриманих біля Дніпропетровської ОДА. “Є люди з пошкодженнями при затриманні. Розповідають, що їх затримували люди в штатському. Посвідчень не пред’являли. Деякі люди просто проходили повз, їх хапали і кидали в автозаки. Одного чоловіка міліція затримала прямо в продуктовому магазині. Один з хлопців – сирота, студент медичного училища. Ще один – з церебральним паралічем. Зараз викликали його маму, будемо намагатися витягти. Наразі у відділках тривають допити. І вже вночі розпочнуться суди, де людям винесуть міру запобіжного заходу”, - розповів Каплін.

Загалом, відзначив “ударівець”, у двох райвідділках перебувають близько 50 затриманих.

“Ми будемо надавати затриманим людям необхідну допомогу, зокрема, юридичну”, - підкреслив Каплін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ