Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дніпропетровську міліція затримала членів ОЗГ, які скоїли кілька нападів на АЗС

До складу злочинної групи входило троє молодиків, один з яких – раніше судимий. Чоловіка розшукували за скоєння низки грабежів. Він переховувався на території Київщини, а до Дніпропетровська приїздив для скоєння нападів на АЗС. Повідомлення ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

У грудні 2012 року у м. Дніпропетровську в нічний час були скоєні два зухвалих розбійних напади на автозаправні станції.

У першому випадку зловмисники під’їхали на автомобілі до АЗС та, надівши в’язані шапки з прорізами для очей, молотком розбили вікно і проникли до приміщення. Погрожуючи пістолетом касирові, розбійники зробили в бік нього постріл гумовою кулею, після чого заволоділи виторгом в сумі 2300 гривень і з місця скоєння злочину зникли.

В другому випадку зловмисники також під’їхали до АЗС, розташованої в передмісті Дніпропетровська на автодорозі «Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя». Надівши в’язані шапки з прорізами для очей, нападники розбили сокирою вікно та проникли в приміщення. Там, погрожуючи пістолетом чотирьом працівникам АЗС, вони викрали з каси 4,5 тисяч гривень і зникли.

За даними фактами слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Після здійснення комплексу оперативно-розшукових заходів за скоєння вищевказаних злочинів співробітниками карного розшуку ГУМВС в області затримані троє непрацюючих чоловіків віком 28, 30 та 34 років.

Двоє з них – мешканці м. Дніпропетровська. Третій затриманий – раніше судимий, з 2011 року він знаходився у розшуку за скоєння раніше вчинених грабежів. Молодик переховувався на території Київській області, а до Дніпропетровська приїжджав лише для скоєння злочинів.

На теперішній час правоохоронці встановлюють причетність затриманих до низки злочинів, скоєних на території Дніпропетровської області та інших регіонів України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ