Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Донецькій області чоловік підірвав гранату у кафе

Поліція Донецької області затримала чоловіка, який підірвав гранату у кафе. Внаслідок вибуху поранення отримали двоє відвідувачів закладу у Костянтинівці. В них виник конфлікт з іншим відпочиваючим, який витягнув бойову гранату та кинув її у бік своїх опонентів. Поліція затримала підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження. Повідомили в Костянтинівському відділенні поліції Донецької області.

Отже, сьогодні, 28 жовтня, о півночі до Костянтинівського відділу поліції Донецької області з лікарні надійшла інформація про те, що з осколковими пораненнями звернулись два громадянина, 1987 та 1986 років народження. Потерпілим надана медична допомога, загрози їх життю немає.

Потерпілі розповіли, що тілесні ушкодження отримали біля місцевого розважального закладу, розташованого по вул. Білоусова. На місце події негайно виїхала група швидкого реагування.

Поліцейські затримали 33-річного підозрюваного, який під час сварки з іншими відвідувачами кафе, дістав гранату та кинув її у бік своїх опонентів. Правоохоронці під час огляду вилучили у чоловіка 2 предмети циліндричної форми, схожі на підривники кустарного виготовлення та фрагмент запалу від гранати РГД-5.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ