Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

У Донецькій області затримали 3 вантажівки з алкогольним сурогатом

За оперативною інформацією прикордонників, поблизу Констянтинівки затримали 5 тисячами ящиків спиртних напоїв. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

В межах компетенції співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів у зоні проведення антитерористичної операції.

Так, о 16.30 співробітники Держприкордонслужби спільно з податківцями за оперативною інформацією прикордонного відомства неподалік н.п. Костянтинівка (Донецька область) затримали 3 вантажні автомобілі «ДАФ» під керуванням громадян України. В транспортних засобах перевозили майже 5 тисяч ящиків з лікеро-горілчаними напоями (загалом 58136 пляшок горілки, коньяку та вина різних марок).

Під час попереднього огляду було встановлено, що виявлена продукція виготовлена не заводським методом, а підакцизні марки мають ознаки фальсифікації. Крім того, з’ясовано про відсутність документів щодо здійснення фінансово-економічних операцій між фірмою відправником та фірмою одержувачем товару.

Попередня вартість спиртних напоїв становить 1,625 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ