Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Донецьку правоохоронці затримали голову Донецької обласної організації "УДАР"

В Донецьку правоохоронці затримали голову Донецької обласної організації "УДАР" Фірсова під час акції Автомайдану, який мав вирушити до маєтку Януковичів. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

Зокрема, Автомайдан планував провести пікетування маєтку Януковичів у Донецьку (сел. Калінкіно, вул.. Райніса 65а-65г).

Як повідомив заступник керівника обласної організації "УДАРУ" Денис Каплунов, зранку учасників Автомайдану на місці збору заблокували "тітушки" і не дали можливості автівкам вирушити до маєтку Януковичів.

"З усіх боків нас заблокували. Блокування тривало понад 1,5 години. Згодом до автівки Єгора Фірсова підійшли представники міліції та заявили, що у них є претензії до нього як до власника авто. При цьому претензія полягала в тому, що він начебто когось образив", - сказав Денис Каплунов. Водночас, за його словами, не відомо хто ця особа, яку Фірсов начебто образив.

Каплунов зауважив, що Фірсова посадили до міліцейської автівки та відвезли до Ворошиловського райвідділу міліції Донецька. "Наразі Фірсов дає покази", - сказав Каплунов.

Денис Каплунов також нагадав, відповідне повідомлення про проведення акції було зареєстроване в органах місцевого самоуправління,

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ