Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У дозвільних центрах з’явиться відповідальний за роботу

Нещодавно під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака відбулась нарада щодо організації роботи державних адміністраторів у центрах з видачі документів дозвільного характеру. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
За результатами наради було прийнято рішення про те, що представники дозвільних структур визначають особу відповідальну за належну діяльність центрів дозвільного характеру в частині взаємодії адміністраторів місцевих дозвільних структур і суб’єктів господарювання. Це важливо для оперативного обміну інформацією та належного виконання положень Закону України від 6 вересня 2005 року N 2806-IV “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”. Зі свого боку представництво Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва у Львівській області та головне управління економіки ОДА будуть провадити відповідну консультаційну і методично-роз’яснювальну роботу та подавати пропозиції щодо удосконаленню чинного законодавства у сфері дозвільних процедур.
 В той же час продовжується збір та систематизація пропозицій від підприємців Львівської області щодо формату проведення в першій декаді березня цього року III-го Форуму „Влада і бізнес – партнери”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ