Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі до 150 годин громадських робіт засудили безробітного, що вкрав в магазині курку

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області (в складі головуючої - судді Лілії Гарасимків) виніс вирок щодо непрацюючого місцевого жителя, який в приміщенні торгового залу магазину «Рукавичка» «з метою особистого збагачення» (авт. – саме так зазначено у судовому рішенні) таємно викрав упаковку тіста, банку соєвого соусу та охолоджену курку-бройлер.

За викрадені продукти на загальну суму 233 гривні 95 копійок суд призначив обвинуваченому покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Йдеться про судове рішення, ухвалене суддею Лілією Гарасимків 20 листопада 2020 року, та яке стосується уродженця Дрогобича, з середньою освітою, непрацюючого. раніше не судимого, обвинуваченого у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка).

Із вироку вбачається, що обвинувачений 17.10.2020 року близько о 20:50, перебуваючи в приміщенні торгового залу магазину «Рукавичка» ТзОВ «Львівхолод», що на вулиці Лесі Українки, 14 в місті Дрогобичі, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, таємно викрав 1 упаковку тіста «Листкове/дріжджове Лімо» 450 г, вартістю 29 гривень 58 копійок, 1 банку соусу соєвого «Торчин» 190 мл, вартістю 27 гривень 62 копійки та курку- бройлер охолоджену, вагою 2,850 кг, вартістю 176 гривень 75 копійок. У результаті - спричинив матеріальну шкоду ТзОВ «Львівхолод» на загальну суму 233 гривні 95 копійок.

У своєному обвинувачений щиро розокаявся. Водночас суд, призначаючи йому покарання у виді 150 годин громадських робіт, дійшов висновку, «що така міра покарання сприятиме вихованню особи в дусі додержання законів України, тобто формування у нього звички законослухняної поведінки і не бажання в майбутньому повторювати дії, які мають наслідком встановлення зазначених обмежень».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ