Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі планують збільшити кількість камер відеоспостереження

У понеділок, 22 березня, у ході щотижневої наради міським головою було порушено питання щодо облаштування додаткових камер відеоспостереження. Про це повідомили 23 березня Гал-інфо у пресслужбі Дрогобицької міської ради.
Відеоспостереження. Ілюстративне фото.

Керівництву КП “Екран-Сервіс” доручено спільно з керівництвом поліції напрацювати план облаштування камер спостереження на вулицях міста. Більше того, збільшення камер на вулицях міста передбачено концепцією ʺSmart cityʺ.

Як зазначив Тарас Кучма, для реалізації цієї концепції подано проєкт на обласний конкурс мікропроєктів. Також частину коштів передбачають виділити з міського бюджету.

За словами заступника міського голови Андрія Ковча, поданий проєкт передбачає облаштування інтелектуальної системи відеоспостереження.

ʺОдночасно цією системою можуть користуватися як правоохоронні органи, так і структурні підрозділи міської ради. Ця система сприятиме не лише безпеці на вулицях міста, а й дає можливість моніторингу потоку транспорту, пішоходів, туристівʺ, – прокоментував Андрій Ковч.

Також міський очільник доручив фахівцям навести лад з уже встановленими камерами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ