Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі працює перша соціальна піцерія "Витанія"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Працівники департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації відвідали соціальну піцерію "Витанія" у Дрогобичі. Про це повідомили 3 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Частина прибутку заклад спрямовує на організацію харчування безпритульних, літніх, самотніх людей та інших соціально незахищених верств населення. Крім того, у "Витанії" працюють люди з інвалідністю.

"Соціальне підприємництво – наймасштабніший в Україні проект із розвитку соціального бізнесу. І дуже важливо, що він дозволяє вирішувати соціальні проблеми потребуючих категорій населення. Піцерія «Витанія» є успішним прикладом цього. Смачна випічка, доброзичливий колектив, затишний інтер’єр – сьогодні ми переконалися, що піцерія "Витанія" має успіх у Дрогобичі", - зазначила керівник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення Уляна Дорош.

Нагадаємо, у 2019 році благодійний фонд "Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ" переміг в конкурсі з визначення інститутів громадянського суспільства і з допомогою фінансової підтримки обласного бюджету створив соціальне підприємство. На реалізацію бізнес-плану благодійний фонд отримав кошти у сумі 166,4 тис. грн.

З березня 2020 року піцерія розпочала свою підприємницьку діяльність.

Завітати у піцерію Ви можете за адресою: м. Дрогобич, вул. Чорновола, 4.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ