Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Дрогобичі створять логістичний центр для допомоги підприємцям, які співпрацюють з поляками

У Дрогобичі створять логістичний центр для допомоги підприємцям, які співпрацюють з поляками. Про це „Гал-info” повідомив керівник ГО ім. Ю. Дрогобича Володимир Кондзьолка.
За його словами, таке рішення прийнято після зустрічі дрогобицьких підприємців з колегами з Перемишля (РП). Планується, що аналогічний центр буде створено і в Польщі.
„Основним завданням для нас є зрівняти експорт та імпорт через українсько-польський кордон. За даними минулого року імпорт значно вищий — а це негативна тенденція. До того ж з наступного року зміниться система перетину польського кордону. Я думаю, що це зменшить контрабанду і таким чином дасть змогу ефективніше працювати легальним підприємцям. Тому до того моменту ми маємо бути готові”, — розповів Володимир Кондзьолка.
Створювати логістичний центр у Дрогобичі розпочнуть уже у вересні, а до кінця року планують облаштувати його початковий варіант. У цих центрах планують надавати послуги зі зберігання продукції на складах, транспортування тощо. Можливо, що центри здійснюватимуть транзитні операції товарів через кордон, аби полегшити роботу українським та польським підприємцям.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ