Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дрогобичі відкрито нове приміщення центру зайнятості

У Дрогобичі 14 березня після реконструкції було відкрито нове службове приміщення міськрайонного центру зайнятості Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Львівської ОДА
За інформацією заступника директора Дрогобицького МРЦЗ Марії Яцишин, щодня Дрогобицький центр зайнятості відвідує близько трьохсот незайнятих громадян і представників підприємств, установ та організацій. Безробітним пропонують близько   280 вільних робочих місць та вакантних посад. Найчастіше працедавці запрошують на роботу представників робітничих професій, зокрема, монтажників, токарів, фрезерувальників, мулярів, штукарів.
Голова Львівської ОДА Петро Олійник, який взяв участь у відкритті приміщення центру зайнятості, висловив побажання, аби  дрогобицькі колеги розширювали соціальне партнерство за участю служби зайнятості як ефективної посередницької державної структури на ринку праці.
„Особливо це потрібно робити в галузі профтехосвіти, де виховується молода робітнича зміна. На часі   важливе завдання: налагодити міцний триєдиний зв’язок між службою зайнятості, навчальним закладом і працедавцем” – сказав Петро Олійник
У церемонії відкриття взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, міський голова Дрогобича Михайло Лужецький, голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Кравець, голова Дрогобицької районної ради Ігор Голяк, директор обласного центру зайнятості Михайло Хміль та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ