Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дрогобичі внаслідок пожежі жінка отруїлася продуктами горіння

4 січня о 19:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич на вул. Коновальця, 15/1 у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.
фото - пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент пожежі в квартирі перебувала жінка 1994 року народження з дитиною. Відчувши неприємний запах і побачивши загорання в кімнаті, жінка намагалась самостійно загасити пожежу. Але зрозумівши, що самостійно не впорається, відразу вибігла з дитиною на руках до сусідів.

До місця події було відправили вогнеборців 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич. Загорання спричинило сильне задимлення.

О 19:22 пожежу вдалось локалізувати та о 19:24 - ліквідувати у складі ланки газодимозахисної служби. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 4 кв. м.

Однак внаслідок цієї пожежі жінка отруїлись продуктами горіння. Потерпілу ушпиталили до Дрогобицької міської лікарні. Дитина медичної допомоги не потребувала.

Як з’ясувалось на місці події, ймовірною причиною пожежі могла стати ввімкнена гірлянда, якою були прикрашені меблі в спальні.

У ліквідації займання брали участь 2 одиниці спецтехніки та 8 рятувальників особового складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ