Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дрогобичі затвердили стратегічний план розвитку міста до 2010 року

Стратегічний план розвитку Дрогобича з 2006 до 2010 року затвердили 7 березня на сесії Дрогобицької міської ради — повідомив „Гал-info” міський голова Дрогобича Михайло Лужецький. За його словами, Дрогобич став одним із 10 міст України, які виграли пілотні проекти американської фундації зі стратегічного розвитку на створення детального плану розвитку міста.
Як зазначив Михайло Лужецький, відповідно до плану розвитку Дрогобича стратегічними напрямками, за якими працюватиме місто протягом наступних чотирьох років, є залучення інвестицій, розвиток туристичної галузі, а також створення сприяливого клімату для розвитку в місті малого і середнього бізнесу.
 „Ми дуже довго працювали над цим планом, залучали до його розробки провідних місцевих спеціалістів, а також консультувалися із закордонними фахівцями. Був створений спеціальний комітет стратегічного планування, в який увійшли представники бізнесу та громадськості і лише після масштабних громадських слухань стратегічний план розвитку Дрогобича винесли на розгляд сесії міськради”, — зазначив міський голова Дрогобича.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ