Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Дрогобичі знову підвищили вартість проїзду у маршрутках

З 15 січня в Дрогобичі, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, діють нові тарифи на перевезення пасажирів у маршрутних таксі, на 0,10-0,15 грн. вищі, за попередні. Про це «Гал-info» повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛОДА.
Відповідно до прийнятого депутатами Дрогобицької міськради рішення ціна проїзду на маршруті № 2 “Центр-вокзал” становитиме 0,75 грн., на усіх решта маршрутах - 0,90 грн.
 Напередодні начальник відділу економіки виконавчих органів Дрогобицької міської ради Ростислав Росоха провів нараду з перевізниками, на якій наголосив, що перевезення пасажирів має відбуватися згідно із затвердженими графіками руху мікроавтобусів. У випадку недотримання перевізниками графіків руху відділ порушуватиме питання щодо розірвання з ними договорів на перевезення.
Нагадаємо, що на початку жовтня ДМР затвердила нові тарифи на пасажирські автоперевезення у Дрогобичі, які збільшилися від попередніх на 25% з 0,6 до 0,75 грн. Водночас наприкінці листопада 2007 року у Дрогобичі плату за проїзд знизили на одному маршруті з чотирнадцяти маршрутів – на найкоротшому міському комунальному маршруті вона становила 0,6 грн, а на решту 13-ти маршрутах (де перевезення здійснюють приватні перевізники) ціна залишилася 0,75 грн.
В грудні Дрогобицькі перевізники почали вимагати підняти тариф за перевезення до 1 гривні. Транспортне обслуговування Дрогобича здійснюють близько 120 маршрутних таксі, з них 70 належать комунальним підприємствам.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ