Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Дрогобицькому районі обиратимуть депутатів і сільського голову

У зв’язку із достроковим припиненням повноважень п’яти депутатів Рибницької сільської ради Дрогобицького району та складанням повноважень Рибницького сільського голови, 22 січня 2012 року призначено проміжні вибори депутатів сільської ради та позачергові вибори сільського голови. Про це повідомили у відділі адміністрування Державного реєстру виборців Львівської облдержадміністрації, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до визначених норм дільничні виборчі комісії сіл Рибник та Майдан забезпечені відповідними приміщеннями, обладнанням, інвентарем та охороною.

Органами Державного реєстру виборців підготовлено та передано Рибницькій виборчій комісії уточнені списки виборців по кожній виборчий дільниці. Загальна кількість виборців включених до списку виборців складає 798 осіб.

На посаду сільського голови балотується 6 кандидатів.  На кожну з посад депутатів сільської ради претендує по одному кандидату. У зв’язку з тим що голосування проводиться по одному кандидату у депутати кандидат вважатиметься обраним депутатом, якщо він одержить більше половини голосів виборців, які візьмуть учаcть у голосуванні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ