Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У другій половині серпня розпочнеться реконструкція садочка у мікрорайоні Рясне

Управління капітального будівництва Львівської міської ради провело тендер на проведення капітального ремонту дитячого навчального закладу № 134, що на розташований вул.Величковського, 12 у мікрорайоні Рясне, і вже у другій половині серпня ТзОВ “Еталон”, яке отримало право на виконання робіт на основі тендеру, приступить до реконструкції садочка. У цьому дитячому навчальному закладі потрібно замінити покрівлю, системи опалення, електро- та водопостачання, вентиляцію, реконструювати вікна та двері, виконати оздоблювальні роботи приміщень, благоустрій території.
Попередня вартість робіт згідно із зведеним кошторисним розрахунком — 2 млн. 650 тис.грн. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу від 22 червня 2006 року “Про надання згоди на підписання та затвердження договору оренди між ВАТ “Завод Львівсільмаш” та відділом освіти Шевченківської районної адміністрації”.
Щоб вирішити проблему із відсутністю дошкільної установи у мікрорайоні Рясне, Львівська міська рада взяла в оренду приміщення садочку з тим, щоб виконати у ньому ремонтні роботи, аби у мікрорайоні Рясне знову запрацював садок.
Орендна плата становитиме 2, 38 грн. за 1 кв. метр. Кошти, вкладені містом на ремонт і реконструкцію, будуть враховуватися в майбутню орендну плату.
Робоча група, утворена розпорядженням міського голови, провела огляд приміщень і за результатами цього огляду склала відповідний акт, а управління капітального будівництва підготувало кошторис з реконструкції вказаних у договорі найму (оренди) приміщень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ