Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У другому кварталі 2006 року ЗАТ ЖБК „Ваш дім” здасть у Львові в експлуатацію цегляний монолітно-каркасний будинок

У другому кварталі 2006 року ЗАТ „Житлово-будівельна компанія „Ваш дім” здасть в експлуатацію цегляний монолітно-каркасний 15-поверховий будинок за адресою вул. Зубрівська, 45.
У другому кварталі 2006 року ЗАТ „Житлово-будівельна компанія „Ваш дім” здасть в експлуатацію цегляний монолітно-каркасний 15-поверховий будинок за адресою вул. Зубрівська, 45. Про це „Гал-info” повідомила заступник голови правління ЗАТ „Житлово-будівельна компанія „Ваш дім” Наталія Левчук.
Спорудженням займаються київська компанія „Аеробуд” та львівська компанія „Прогрестехбуд”. Зокрема, компанія „Аеробуд” виготовила унікальний каркас з системою центрального постачання, системою очищення води. В кожній квартирі встановлені теплові лічильники, а також два джерела живлення. Будинок має три швидкісних ліфти.
Будинок налічує 84 квартири (1-кім.: 28; 2-кім.: 26; 3-кім.: 26; 4-кім.: 2; 5-кім.: 2), а також офіси на першому поверсі: банк „Універсальний”, продуктовий магазин та салон краси.
Ціна на квартири досягла 4500 грн за метр квадратний.
Паралельно ЗАТ „Житлово-будівельна компанія „Ваш дім” займається спорудженням офісно-представницького центру з багатоквартирним житловим будинком в Івано-Франківську.
ЗАТ „Житлово-будівельна компанія "Ваш дім" заснована в жовтні 2002 року.
Основними напрямками діяльності товариства є проектування та будівництво житлових, офісно-представницьких, соціально-культурних комплексів та об'єктів побутового призначення.
Зусилля компанії зосереджені на інвестуванні коштів у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації нових ідей, розробки власних проектів - до здачі готових об'єктів "під ключ".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ