Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ДТП на Львівщині постраждали четверо осіб

20 січня на трасі „Львів-Самбір” поблизу с. Кудрява Городоцького району сталася ДТП, в якій одна особа загинула та ще троє травмувалися. Повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.
Виїздом СОГ на місце події встановлено, що 20.01.2009 року о 12.30 біля с.Кудрява Д., 1985 р.н., водій ДП керуючи автомобілем ВАЗ-21230 "Нива-Шевроле", не впорався з керуванням та виїхав на зустрiчну смугу руху, де вчинив зiткнення з автомобiлем ВАЗ- 2104 пiд керуванням Г., 1940 р.н., пенсіонера.
В результаті ДТП пасажир автомобіля "Нива-Шевроле" від отриманих травм помер в реанiмацiйному вiддiленнi Городоцької ЦРЛ. Другий пасажир автомобіля "Нива-Шевроле" отримав тiлеснi ушкодження (черепно-мозкова травма, забiй головного мозку), госпiталiзований в Городоцьку ЦРЛ.
Двоє пасажирів автомобіля "ВАЗ-2104" Г., 1943 р.н., жителька Пустомитiвського району з дiагнозом (травматичний шок, перелом обох стегон), госпiталiзована в реанiмацiю ЛШМД та Г., 1963 р.н., мешканка Самбора, непрацююча, з дiагнозом (перелом ребер зліва) госпiталiзована в реанiмацiю ЛШМД.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ