Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У дитсадку №165 презентували консультативно-реабілітаційний центр для дітей, хворих на аутизм

Сьогодні Львівський центр підтримки осіб із загальними розладами розвитку „Відкрите серце” презентував консультативно-реабілітаційний центр для дітей, хворих на аутизм, у дитсадку №165.
Метою створення центру є проведення діяльності, спрямованої на подолання бар’єру ізоляції, розвиток особистості дітей із загальними розладами розвитку та їхньої інтеграції в суспільство. Працівники центру займаються дітьми з хворобою аутизм щодо фізичної реабілітації – проводять заняття з малювання, ліплення, заняття ігротерапії, музикотерапії і з дефектології. Також спеціалісти індивідуально консультують родини неповносправних дітей, проводять навчальні семінари для батьків і спеціалістів.
17 березня 2006 року було офіційно відкрито консультаційно-реабілітаційного центру за участю представників освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та громадськості міста Львова. У результаті роботи центру 20 родин неповносправних дітей отримують систематичні консультативні та реабілітаційні послуги в цьому центрі, а разові послуги були надані 50 родинам Львова та області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ