Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У дитсадку „Сонечко” львівські видавництва презентуватимуть дитячу та освітню літературу

З 1-го до 14 вересня у львівському дитячому садочку №160 “Сонечко”, що на вул. Роксолани, 27 триватиме акція “Прочитай своїй дитині книжку”. Акція відбуватиметься під егідою Форуму видавців. Про це розповіла координатор акції Наталія Тодчук.

Така акція у львівському садочку відбуватиметься вперше. Ініціаторами її проведення стали батьки дітей. З презентацією своїх нових дитячих видань до садочка щодня протягом акції приходитимуть представники львівських видавництв. Серед них “Світ”, “Аверс”, “Свічадо” з журналом “Зернятко”, “Афіша”, дитячий журнал “Янголятко”, “Видавництво Старого Лева”, “Літопис”, який презентуватиме батькам та дітям найцікавіші освітні видання. Усі презентації розпочинатимуться о 17.00.
“Всі презентації відбуватимуть у вигляді напівшоу – напівпродажу близько півгодини. Представники видавництв розповідатимуть про свої книжки. Далі будуть проводитись ігри, розіграші, аби діти могли отримати книжки в подарунок. Водночас батьки зможуть купити ті книжки, які їх зацікавили. Крім того, батьківський комітет зібрав кошти, щоб купити книжки і для садочка”, – додала Наталія Тодчук.
7 вересня заплановано „круглий стіл” за участю видавців, психологів, батьків, вихователів на тему “Книжка в дорозі до дитини: виклики інформаційного суспільства”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ