Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У фестивалі «Золотий мольберт» візьмуть участь близько 400 дітей з різних областей України, Польщі та Іспанії - Ольга Михайлюк

У Четвертому міжнародному фестивалі дитячого пленерного малюнку „Золотий мольберт” візьмуть участь близько 400 дітей з різних областей України, а також  з Польщі та Іспанії. Про це сьогодні, 25 травня, під час прес-конференції, присвяченої відкриттю фестивалю, повідомила Ольга Михайлюк, засновник фестивалю та автор його програм, головний редактор часопису «Артклас».
В рамках фестивалю будуть проведені екскурсії, виставки робіт і семінари. Загалом, фестиваль буде проходити у трьох турах. 29, 30, 31 травня для дітей проведуть екскурсії, під час яких їхнім завданням буде змалювати Львів, дитячі роботи будуть виставлені 1 червня у Національному музеї імені Андрея Шептицького. Творче спілкування продовжиться у липні та серпні цього року на другому турі пленеру у місті Підбужі, на Яворівщині у маєтку Романа Лубківського та у Феодосії. До участі у третьому турі пленеру запрошені діти національностей, які колись будували місто Львів. Це поляки і українці, австрійці та чехи, вірмени та росіяни, угорці та євреї.
Фестиваль проходить за підтримки радника Президента України Маркіяна Лубківського, голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Івана Чижа, міського голови Львова Андрія Садового та ін. 
Нагадаємо, з 28 травня по листопад 2006 року у Львові відбуватиметься IV Міжнародний фестиваль дитячого пленерного малюнка «Золотий мольберт». Фестиваль присвячений Дню захисту дітей та 750-літньому ювілею Львова. Урочисте відкриття відбудеться в неділю 28 травня у Львівській галереї мистецтв. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ