Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Франківському районі полагодили майже тридцять ліфтів

З початку року у Франківському районі міста полагодили 30 ліфтів. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, наприкінці минулого року у районі простоювало 43 ліфти. Сьогодні ж простоює лише 15 ліфтів, 9 з яких перебувають на капітальному ремонті. Роботи виконало ПП „Ліфт-Еко”, що обслуговує ліфти у будинках Франківського району.
„Незначні неполадки фірма „Ліфт-Еко” усуває щодня і без зволікань. Капітальний ремонт забирає багато часу, та ситуація з полагодженням ліфтів у районі загалом досить непогана. Знову встановили гальмівні котушки і дверні двигуни, які викрали з ліфтів”, – каже спеціаліст відділу житлового господарства Франківської районної адміністрації Марія Радюк.
Нагадаємо, що як повідомляла прес-служба Львівської міської ради 14 листопада минулого року У Франківському районі було викрадено гальмівні котушки у ліфтах, у зв’язку з цим ліфти зупинилися у 12-ти будинках. Голова Франківської районної адміністрації Ігор Базарник заявив, що ліфтові котушки було викрадено після розривання мерією угоди ПП «Віднова», як на той час займалася обслуговуванням мліфтів у районах. Ліфти не працювали на вул. Науковій, 12, 30, 44, 46, 55, 57, вул. Кульпарківській, 143, вул. В. Великого, 19, 34, 46, вул. Пулюя, 11, 19. У червні того ж року зловмисники викрали котушки з ліфтів на вул. Пулюя, 21, вул. Науковій, 62, 114, на вул. Симоненка, 22 вирвали пульт панелі керування, а на вул. Володимира Великого, 46 – гальмівні колодки.
У грудні минулого року крадіжка котушок сталася і у Сихівському районі. Тоді викрали 14 котушок з ліфтів вартістю понад 3,5 млн грн.
За інформацією департаменту житлового господарства, правоохоронні органи не знайшли жодного зловмисника ні у справі підпалу ліфтів, ні у справі викрадення котушок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ