Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Франковому університеті відбудеться відкриття «Lemberg-2015»

У Франковому університеті відбудеться відкриття «Lemberg-2015» ІІ Міжнародного Саміту Європейського молодіжного парламенту - Білорусь. Повідомили в прес-центрі ЛНУ ім. Івана Франка.

За підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Фундації Шварцкопф (Schwarzkopf Foundation) та ЄМП-Україна з 16 по 19 липня у Львові проходитиме ІІ Міжнародний Саміт Європейського молодіжного парламенту - Білорусь (ЄМП-Білорусь). Близько 100 молодих людей з усієї Європи мають на меті обговорити важливі питання енергетичної безпеки та стабільності.

17 липня о 9:30 в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться офіційна церемонія відкриття сесії, під час основної частини якої делегати обговорюватимуть у комітетах актуальні питання, що стосуються політики безпеки в Європі, та писатимуть резолюції на різні теми.

Заключна подія Саміту - генеральна асамблея відбудеться 19 липня о 9:30 в Львівській міській раді.

Європейський молодіжний парламент - це неприбуткова організація представлена в 39 країнах Європи і має на меті об’єднувати молодих людей із різних країн для обговорення актуальних питань, поширення думок і спільної побудови сильного європейського суспільства.

Запрошуємо представників медіа на церемонію відкриття Саміту!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ