Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Франковому університету частина викладачів залишилася без зарплати

Як стало відомо Гал-інфо, у Львівському національному університеті імені Івана Франка працівники, які забезпечують навчальний процес і перебувають на фінансуванні спеціального фонду університету, не отримали авансу та заробітної плати за жовтень .

Цю інформацію в коментарі Гал-інфо підтвердив проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку Мар’ян Лозинський. Він пояснив, що це пов’язано із блокування коштів з боку казначейства.

Як стало відомо Гал-інфо подібною є ситуація і у інших львівських ВНЗ.

Львівський національний університету уже неодноразово звертався до Державної казначейської служби України у Львівській області з проханням здійснити необхідні для нормального функціонування виплати.

Чит. також: «Студенти Франкового університету мерзнуть через казначейство»

В жовтні працівники Університету, зокрема 721 особа із тих, хто забезпечує навчальний процес, не отримали авансу, який мали отримати ще 15 жовтня, та заробітної плати, яку мали отримати 29 жовтня.

За інформацією Гал-інфо, за першу половину жовтня заборгованість перед працівниками та викладачами, які фінансуються зі спецфонду, становить 1 276 602, 94 грн.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ